Cartofi la cuptor cu piept de pui

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2014 | 3346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi taiati cubulete
  • jumatate ruda sunca de curcan taiata cuburi
  • 3 oua
  • 75 gr telemea proaspata de vaca
  • 5 linguri ulei
  • 2 cesti apa
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • boia dulce
  • chilli
  • patrunjel
  • 2 snitel de pui la gratar taiate in lung ( piept )
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu piept de pui:

Cartofii ii condimentam cu sare , piper , vegeta , boia dulce si chilli ; Ii punem intr0o tava pentru cuptor unsa cu ulei ; turnam apa peste si dam la cuptor pana cand scade apa ;

Ouale le batem cu un praf de sare , peste care adaugam sunca cubulete si branza sfarmata ;

Cand apa a scazut , turnam peste ouale batute si snitelul de pui ;

Mai lasam aprox 15 minute la cuptor !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

28.09.2014, 10:44

Bunica 1

28.09.2014, 10:44

Astia buni!

dantes 1

29.09.2014, 10:35

Tare buni!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi a la Bunica