Cartofi noi cu cascaval la cuptor

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2011 | 7513 vizualizari

 

An de an cand apar acesti cartofi ii prepar macar o data in acest mod..imi plac enorm si as manca neincetat!

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi noi mai mari
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 150 gr cascaval
  • 1 lingura cu unt
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu cascaval la cuptor:

Cartofii ii spala si le radem coaja.


ii taiem cuburi mai mari.


ii punem intr-o oala cu apa la fiert,si cu un strop de sare,circa 15-20 de minute.


dupa acest timp de fierbere ii scurgem bine de apa.


luam o tava de cuptor si asezam hartie de copt in ea.


punem cartofii in tava,si ii condimentam cu putina sare,piper si boia de ardei dulce.


peste cartofi punem cubulete mici de unt.


cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari si il presaram peste cartofi.


dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita tot cam 15-20 de minute.


cand sunt gata ii scoatem din cuptor,ii asezam pe un platoru si ii presaram cu patrunjel verde.


ii servim simpli sau pot fi si garnitura la o bucatica de carne.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

gaby_duceag 1

14.07.2011, 07:41

Cea mai buna e mancarea 3-2-1, gata!! )

Rocsi 1

14.07.2011, 10:58

cum e ma asta 3-2 -1 gata? zi si mie

Bucataras Medi 1

12.08.2011, 21:30

rocsi, daca nu ti-a raspuns inseamna ca nici ea nu stie .

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu maioneza de usturoi si marar