Cartofi noi cu cascaval la cuptor

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2011 | 9921 vizualizari

 

An de an cand apar acesti cartofi ii prepar macar o data in acest mod..imi plac enorm si as manca neincetat!

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi noi mai mari
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 150 gr cascaval
  • 1 lingura cu unt
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu cascaval la cuptor:

Cartofii ii spala si le radem coaja.

ii taiem cuburi mai mari.

ii punem intr-o oala cu apa la fiert,si cu un strop de sare,circa 15-20 de minute.

dupa acest timp de fierbere ii scurgem bine de apa.

luam o tava de cuptor si asezam hartie de copt in ea.

punem cartofii in tava,si ii condimentam cu putina sare,piper si boia de ardei dulce.

peste cartofi punem cubulete mici de unt.

cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari si il presaram peste cartofi.

dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita tot cam 15-20 de minute.

cand sunt gata ii scoatem din cuptor,ii asezam pe un platoru si ii presaram cu patrunjel verde.

ii servim simpli sau pot fi si garnitura la o bucatica de carne.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

gaby_duceag 1

14.07.2011, 07:41

Cea mai buna e mancarea 3-2-1, gata!! )

Rocsi 1

14.07.2011, 10:58

cum e ma asta 3-2 -1 gata? zi si mie

Bucataras Medi 1

12.08.2011, 21:30

rocsi, daca nu ti-a raspuns inseamna ca nici ea nu stie .

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi umpluti la cuptor