Cartofi noi cu ceapa verde si praz

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2016 | 2917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 bucata de praz
  • sare/piper
  • apa
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu ceapa verde si praz:

Cartofii se spala foarte bine,si se pun la fiert in apa cu sare cu tot cu coaja.

Se lasa sa fiarba cam 15 minute,se scurg bine de apa si se scot intr-un castron.

Intr-o tigaie mai adanca punem ulei la incins si adaugam cartofii sa sa rumeneasca putin.

Spre final se adauga ceapa verde si prazul taiate felii,si condiementele.

Se scurg bine de ulei si se scot pe un servet de bucatarie.

Se servesc ca si garnitura

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu ceapa verde si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

sebirizescu 1

03.05.2016, 22:36

super

Zamfira 1

03.05.2016, 23:08

Bya Ralu 1

04.05.2016, 00:19

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Stridii din ciuperci