Tartine acrisoare

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 21 Oct 2010 | 2931 vizualizari

 

Daca tot mi-a ramas niste crema de branza nu era sa o arunc nu?????si am facut niste tartine....bune bune...

 

INGREDIENTE

  • mai scriu o data ce trebuie pentru crema de branza:
  • 150 gr branza de vaci
  • jumatate lingura unt
  • sare
  • piper
  • marar verde
  • 8 felii de  paine
  • 1 castravecior murat
  • gogosar in otet
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine acrisoare:

Frecam branza bine cu o furculita, adaugam untul ,sare si piper(dupa gust) si omogenizam . La urma adaugam marar verde tocat marunt. Astfel obtinem crema de branza.

Punem o tigaie de teflon la incins . Punem feliile de paine si le prajim pe ambele parti, pana capata o culoare aurie. Le lasam sa se raceasca, apoi ungem feliile de paine cu crema de branza ,in strat mai gros. Deasupra punem fasii de castravecior murat , felii de gogosar si frunzulite de patrunjel verde.

Apoi le savurati ..mmmm...parca si aud cum trosneste painea prajita....bunnnnn.....

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine acrisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

23.10.2010, 11:12

multumesc roberta
naidna am facut 8 felii...dar am branzica si tot ce imi trebuie si pot sa mai fac imediat

Bucataras Medi 1

24.10.2010, 20:05

pai cum sa o arunci?.............mai bine arunci o felie la mine................

Rocsi 1

24.10.2010, 20:40

asa o sa fac medi...prindeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

10850 puncte

Rux

Rux 9

10120 puncte

mirela0911

5400 puncte

Constelatialeu

4600 puncte

diaconta

4210 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro