Oua umplute(golurile spaniei)

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2010 | 11426 vizualizari

 

astea sant golurile pt olanda cate oua sant pe platou atate goluri vor lua olandezii,,,,ce zici gaby ?nu jumatatile ci intregi ,,,,,,,,,deci 6.............hai sa nu fiu rea ,da 2-3 goluri tot ia olanda

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • maioneza 250 g
  • samantana 5 linguri
  • 1 conserva de carne de porc
  • 3-4 linguri unt
  • sare
  • piper
  • rosi cheRry-decor
  • salata verde -decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute(golurile spaniei):

Se fierb ouale in apa cu sare sa fie tari,apoi se curata se taie in doua si se scoate galbenusul.


Conserva de carne se zdrobeste bine apoi se amesteca cu galbenusurile ,untul si piper ,sare numai daca e cazul.


Se umplu ouale cu pasta obtinuta .


Pe un platou se pune salata verde apoi se pune maioneza amestecata cu smantana ,sa nu fie asa gretoasa, apoi se pun ouale umplute cu burtica in jos


Se decoreaza cu rosii cherri sau ardei ............................la un moment


dat au cazut rosiile asa ca am pus ardei

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute(golurile spaniei)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

mariac 1

11.07.2010, 19:44

nadina73 1

16.07.2010, 17:30

rocsi tic cine a castigat?

nadina73 1

16.07.2010, 17:31

buni

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Tarte aperitiv cu rosii in foietaj