Oua umplute(golurile spaniei)

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2010 | 9893 vizualizari

 

astea sant golurile pt olanda cate oua sant pe platou atate goluri vor lua olandezii,,,,ce zici gaby ?nu jumatatile ci intregi ,,,,,,,,,deci 6.............hai sa nu fiu rea ,da 2-3 goluri tot ia olanda

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • maioneza 250 g
  • samantana 5 linguri
  • 1 conserva de carne de porc
  • 3-4 linguri unt
  • sare
  • piper
  • rosi cheRry-decor
  • salata verde -decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute(golurile spaniei):

Se fierb ouale in apa cu sare sa fie tari,apoi se curata se taie in doua si se scoate galbenusul.

Conserva de carne se zdrobeste bine apoi se amesteca cu galbenusurile ,untul si piper ,sare numai daca e cazul.

Se umplu ouale cu pasta obtinuta .

Pe un platou se pune salata verde apoi se pune maioneza amestecata cu smantana ,sa nu fie asa gretoasa, apoi se pun ouale umplute cu burtica in jos

Se decoreaza cu rosii cherri sau ardei ............................la un moment

dat au cazut rosiile asa ca am pus ardei

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute(golurile spaniei)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Oua umplute(golurile spaniei)-0
Oua umplute(golurile spaniei)-1
Oua umplute(golurile spaniei)-2
Oua umplute(golurile spaniei)-3
Oua umplute(golurile spaniei)-4
Oua umplute(golurile spaniei)-5
Oua umplute(golurile spaniei)-6
Oua umplute(golurile spaniei)-7

COMENTARII (31)

mariac

mariac 1

11.07.2010, 19:44

nadina73

nadina73 1

16.07.2010, 17:30

rocsi tic cine a castigat?

nadina73

nadina73 1

16.07.2010, 17:31

buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!