Cartofi noi cu marar si smantana cu usturoi verde

de Oana in Pui, 13 Mai 2009 | 12922 vizualizari

 

Mmmm, ce bunatate! miroase extraordinar de bine si au mancat si copiii pe rupte :) Se face foarte repede!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 4 pulpe de pui
  • o legatura marar verde
  • un fir de usturoi verde
  • 200 g smantana
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce
  • usturoi granulat
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu marar si smantana cu usturoi verde:

Catofii noi se curata sub jet de apa rece, foarte rapid. Se aseaza intregi intr-un vas de iena. Printre cartofi se pun pulpitele de pui spalate. Se stropeste totul cu ulei de masline, sare si piper, iar pulpele se condimenteaza cu boia dulce, usturoi granulat si cimbru. Se pune o cana cu apa si se acopera vasul cu folie de aluminiu. Se lasa la cuptor 45 de minute, la foc potrivit.

Intre timp se pregateste smantana, se pune intr-un bol si se amesteca cu usturoiul verde tocat foarte fin si jumatate de legatura de marar. Restul de marar se presara peste cartofi, cand ii scoatem de la cuptor.

Cartofii se servesc fierbinti, cu sos de smantana si usturoi verde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu marar si smantana cu usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Oana 1

19.05.2009, 23:49

Sa va fie de bine! Msyc, te asteptam

Oana 1

19.05.2009, 23:50

Simo, si mofturiciul meu a papat atunci, cu sos de smantana cu tot, de m-am minunat toata Nu mai zic de Stef, el a lins farfuria

iSyc 1

20.05.2009, 00:01

m-am dat si eu mare ... prin curierat nu merge ?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu dulceata de trandafiri

pe 24.05 la 21:43

Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inimi si pipote de pui in sos de smantana