Cartofi noi cu marar si smantana cu usturoi verde

de Oana in Pui, 13 Mai 2009 | 10366 vizualizari

 

Mmmm, ce bunatate! miroase extraordinar de bine si au mancat si copiii pe rupte :) Se face foarte repede!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 4 pulpe de pui
  • o legatura marar verde
  • un fir de usturoi verde
  • 200 g smantana
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce
  • usturoi granulat
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu marar si smantana cu usturoi verde:

Catofii noi se curata sub jet de apa rece, foarte rapid. Se aseaza intregi intr-un vas de iena. Printre cartofi se pun pulpitele de pui spalate. Se stropeste totul cu ulei de masline, sare si piper, iar pulpele se condimenteaza cu boia dulce, usturoi granulat si cimbru. Se pune o cana cu apa si se acopera vasul cu folie de aluminiu. Se lasa la cuptor 45 de minute, la foc potrivit.


Intre timp se pregateste smantana, se pune intr-un bol si se amesteca cu usturoiul verde tocat foarte fin si jumatate de legatura de marar. Restul de marar se presara peste cartofi, cand ii scoatem de la cuptor.


Cartofii se servesc fierbinti, cu sos de smantana si usturoi verde!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu marar si smantana cu usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Oana 1

19.05.2009, 23:49

Sa va fie de bine! Msyc, te asteptam

Oana 1

19.05.2009, 23:50

Simo, si mofturiciul meu a papat atunci, cu sos de smantana cu tot, de m-am minunat toata Nu mai zic de Stef, el a lins farfuria

iSyc 1

20.05.2009, 00:01

m-am dat si eu mare ... prin curierat nu merge ?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde scazuta cu praz si marar