Cartofi noi cu rozmarin si piper la cuptor

de ela in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2013 | 4591 vizualizari

 

in ultimul timp folosesc foarte mult condimentele de la KOTANYI,sunt foarte diversificate si au combinatii bune...acum am folosit VERDETURI SI CONDIMENTE PENTRU CARTOFI(NOUVELLE COUSINE) AMESTEC FLORAL,ROZMARIN SI PIPER...o combinatie plina de arome..am nimerit niste cartofi foarte galbeni si frumosi

 

INGREDIENTE

  • 1,5-2kg cartofi noi(sau vechi)
  • condimente de la KOTANYI de care va povesteam mai devreme
  • sare
  • ulei de masline sau de floarea soarelui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu rozmarin si piper la cuptor:

Curatam cartofii,ii spalam,ii taiem bucati mai mari si ii punem la fiert in apa cu sare,la foc potrivit,cam 15minute din momentul in care incepe apa sa fiarbaIi scoatem intr-o sita si ii lasam putin la scurs.


Punem hartie de copt intr-o tava mare .Asezam cartofii si stropim cu ulei iar apoi presaram din belsug condimentele.Dam la cuptor la foc potrivit,amestecand uneori,pana cartofii devin aurii,mai completam cu condimente daca mai trebuie,atunci cand amestecam.Servim calzi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu rozmarin si piper la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

_Alina_ 1

12.06.2013, 09:19

Sim0na 1

12.06.2013, 14:57

buni buni!

FlaviaD 1

24.08.2013, 14:32

Hmmm ce aromati sunt! Si ce poza frumoasa le-ai facut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu unt si rozmarin