Cartofi noi cu rozmarin si piper la cuptor

de ela in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2013 | 6747 vizualizari

 

in ultimul timp folosesc foarte mult condimentele de la KOTANYI,sunt foarte diversificate si au combinatii bune...acum am folosit VERDETURI SI CONDIMENTE PENTRU CARTOFI(NOUVELLE COUSINE) AMESTEC FLORAL,ROZMARIN SI PIPER...o combinatie plina de arome..am nimerit niste cartofi foarte galbeni si frumosi

 

INGREDIENTE

  • 1,5-2kg cartofi noi(sau vechi)
  • condimente de la KOTANYI de care va povesteam mai devreme
  • sare
  • ulei de masline sau de floarea soarelui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu rozmarin si piper la cuptor:

Curatam cartofii,ii spalam,ii taiem bucati mai mari si ii punem la fiert in apa cu sare,la foc potrivit,cam 15minute din momentul in care incepe apa sa fiarbaIi scoatem intr-o sita si ii lasam putin la scurs.

Punem hartie de copt intr-o tava mare .Asezam cartofii si stropim cu ulei iar apoi presaram din belsug condimentele.Dam la cuptor la foc potrivit,amestecand uneori,pana cartofii devin aurii,mai completam cu condimente daca mai trebuie,atunci cand amestecam.Servim calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu rozmarin si piper la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

_Alina_ 1

12.06.2013, 09:19

Sim0na 1

12.06.2013, 14:57

buni buni!

FlaviaD 1

24.08.2013, 14:32

Hmmm ce aromati sunt! Si ce poza frumoasa le-ai facut

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Cartofi evantai