Cartofi noi cu rozmarin si usturoi

de ela in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2013 | 2816 vizualizari

 

voiam de multa vreme sa ii fac si imi pare rau ca am asteptat atat...sunt moi in interior si crocanti la exterior...

 

INGREDIENTE

  • 2kg cartofi noi
  • rozmarin uscat si proaspat
  • usturoi praf
  • condimente pentru cartofi de la Fuchs(optional)
  • sare
  • piper
  • piper
  • ulei de masline
  • folie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu rozmarin si usturoi:

Curatam cartofii de coaja si ii taiem cuburi mai mari.


Facem un amestec din pesmet,rozmarin uscat,sare,piper,pesmet,usturoi si condimente pentru cartofi si il amestecam bine.


Tapetam o tava cu hartie de copt,asezam cartofii,ii stropim cu ulei de masline si deasupra presaram amestecul de condimente,apoi punem cateva crengute de rozmarin proaspat.Dam la cuptor pana se rumenesc frumos cartofii.Servim calzi.

 

TIPS-URI

1

sunt foarte buni daca tinem post

2

condimentele de cartofi nu sunt obligatorii,dar eu am pus

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu rozmarin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

angyb 1

03.05.2013, 14:43

ce buni si eu ii fac mereu

diaconta 1

03.05.2013, 23:05

minunati

adry88 1

04.05.2013, 08:28

buni buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Poftiţi la plăcinteeeeeeeeeeeee!!!!! Cu urdă sau caş cu verdeţuri