Cartofi noi cu rozmarin si usturoi

de ela in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2013 | 3818 vizualizari

 

voiam de multa vreme sa ii fac si imi pare rau ca am asteptat atat...sunt moi in interior si crocanti la exterior...

 

INGREDIENTE

  • 2kg cartofi noi
  • rozmarin uscat si proaspat
  • usturoi praf
  • condimente pentru cartofi de la Fuchs(optional)
  • sare
  • piper
  • piper
  • ulei de masline
  • folie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu rozmarin si usturoi:

Curatam cartofii de coaja si ii taiem cuburi mai mari.

Facem un amestec din pesmet,rozmarin uscat,sare,piper,pesmet,usturoi si condimente pentru cartofi si  il amestecam bine.

Tapetam o tava cu hartie de copt,asezam cartofii,ii stropim cu ulei de masline si deasupra presaram amestecul de condimente,apoi punem cateva crengute de rozmarin proaspat.Dam la cuptor pana se rumenesc frumos cartofii.Servim calzi.

TIPS-URI

1

sunt foarte buni daca tinem post

2

condimentele de cartofi nu sunt obligatorii,dar eu am pus

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu rozmarin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

angyb 1

03.05.2013, 14:43

ce buni si eu ii fac mereu

diaconta 1

03.05.2013, 23:05

minunati

adry88 1

04.05.2013, 08:28

buni buni

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 20:22

Desert banana coffee brownie

pe 26.10 la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

pe 26.10 la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bagheta cu spanac, ciuperci si mozzarella