Cartofi noi la cuptor

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 24 Iun 2011 | 6502 vizualizari

 

Toate fetele au facut si m-am gandit sa fac si eu. Este prima oara si sunt buni buni.

 

INGREDIENTE

  • !kg cartofi
  • 2 legaturi ceapa
  • 1 capatana mica usturoi nou
  • 50ml ulei
  • oregano
  • busuioc
  • boia dulce
  • piper 
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor:

Cartofii se curata, se spala, se taie bucati mai mari si se fierb in apa cu sare 15 minute.

Ceapa se curata, se taie rondele si se pune intr-o tava cu uleiul.

Usturoiul se curata,se toaca marunt si se pune in tava.

Se rastoarna in tava si cartofii scursi bine.

Se condimenteaza cu sare, piper, oregano, boia si busuioc.

Se amesteca bine si se introduce in cuptor pentru 30-40 minute, amestecand din cand in cand.

Cand s-au rumenit frumos sunt gata.

Se servesc ca atare sau garnitura la friptura.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi in sos de rosii