Cartofi noi prajiti

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2011 | 3413 vizualizari

 

Cand apar primavara nu pot sa rezist sa nu fac. Sunt foarte buni si asi manca in nestire.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi mici
  • ulei (cam mult)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi prajiti:

Cartofii se curata de coaja. Eu ii frec cu un burete de sarma si merge repede.

Se spala bine.

Se pune la incins uleiul intr-un ceaun iar cand s-a incins se pun cartofii.

Se amesteca din cand in cand pana se rumenesc frumos.

Se scot intr-un castron, se sareaza si sunt gata.

Se mananca cu orice dar simpli sunt cei mai buni.

Eu i-am mancat cu branza si usturoi nou.

Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Rux 1

01.06.2011, 17:55

Si eu...si eu

Mihaela11_jo 1

01.06.2011, 21:57

Ce buni
Dar eu tin regim

MotanLaOale 1

02.06.2011, 08:37

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!