Cartofi prajiti ca la tara

de anisoara in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2010 | 7632 vizualizari

COMENTARII (10)

madi_marin 1

30.01.2010, 10:58

deliciosi!

Bunica 1

30.01.2010, 11:24

Cand am vazut fotografia am avut impresia ca sunt painici , dar la titul si reteta m-am edificat. Ingeniosi !

luminita20_2006 1

30.01.2010, 13:54

sunt superfacea mama acasa....eu am uitat de ei...

Teo 1

30.01.2010, 16:27

Anisoara ,sunt cu ochii pe tine sa vad ce ne-ai pregatit astazi ; multumesc pt. verdeata !

Sylvia 1

01.02.2010, 00:29

Excelent arata, se fac asa si aici dar cu cartofiori mici de tot, o minunatie

anisoara 1

01.02.2010, 00:35

Aceia receta cu cartofiori micuti o prepar si eu, numai cartofiorii ii prajesc in ceaun fara ferbere prealabila, si fara se le curat coarja. Numai ii spal foarte bine inainte de prajit.
Multumesc fetelor.

Oana 1

02.02.2010, 23:44

Anisoara, arata foarte apetisant! iar decorul cu ceapa verde este de noua 10!!!

anisoara 1

06.02.2010, 20:35

Oana, skuze , nu am observat comentul tau. decorul de ceapa se face foarte repede si usor. Se taie atent dealungul coditelor de ceapa in mai multe fisii cu un cutit bine ascutit. Dupa aceia se pun intr-un vas cu apa foarte rece , cu gheata, si se lasa pe o ora , Fisiile de ceapa incep sa se roteasca si primesc o forma foarte frumoasa. Le scoti din apa si ornamentezi la dorinta.

Ligia Bxl 1

10.01.2011, 17:48

elena1988 1

03.03.2011, 18:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 6

ieri la 23:28

Salata de cartofi, cu piept de pui și maioneză

de RODIMUR 5

ieri la 22:06

Supa crema de mazare cu spanac

de oanapl 6

pe 19.10 la 23:54

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti (varianta 2 )