Cartofi prajiti ca la tara

de anisoara in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2010 | 6454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi marunti
  • 30 gr de unt
  • 30 gr ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi prajiti ca la tara:

Se spala bine cartofii si se pun la fiert intr-un vas timp de 30 minute la un foc mijlociu.


Se varsa apa ferbinte si se toarna apa rece peste vasul cu cartofi, ca sa-i curatim mai bine de coaja. Cartofii curatii se sareaza , se pipareaza si se amesteca bine in vas.


Intr-o tigaie incalzita bine cu ulei, se adauga untul si se pun cartofii fierti si curatati de coaja la prajit. Cartofii se prajesc la un foc mediu timp de 10 minute, mereu amestecind cu o lingura de lemn , pina se rumenesc bine.


Se servesc la masa fierbinti cu pirjoale a la Chisinau.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti ca la tara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

anisoara 1

06.02.2010, 20:35

Oana, skuze , nu am observat comentul tau. decorul de ceapa se face foarte repede si usor. Se taie atent dealungul coditelor de ceapa in mai multe fisii cu un cutit bine ascutit. Dupa aceia se pun intr-un vas cu apa foarte rece , cu gheata, si se lasa pe o ora , Fisiile de ceapa incep sa se roteasca si primesc o forma foarte frumoasa. Le scoti din apa si ornamentezi la dorinta.

Ligia Bxl 1

10.01.2011, 17:48

elena1988 1

03.03.2011, 18:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi foarte pufos