Shaorma

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 4625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 200 g pesmet
  • 2 buc castraveti murati
  • 1 kg cartofi
  • varza
  • sare,piper
  • ulei 
  • maioneza
  • ketchup dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Aici pe bucataras am gasit o reteta de shaorma cu snitele din piept de pui cu pesmet.


Deci din pieptul de pui,oua,faina,pesmet si ulei am facut snitele.Am batut carnea,am condimentat si am dat bucatile de pui prin faina,oul batut cu putina sare si la sfarsit pesmet.Le-am pus in uleiul incins si le-am prajit.Am curatat cartofii,i-am taiat la fel ca si cartofi prajiti doar putin mai subtiri si i-am pus la prajit.Am taiat varza fideluta,am taiat castravetii rondele subtiri.Am asezat lipia pe farfurie si am pus deasupra cartofi prajiti,snitel de pui taiat fidelute,varza,castraveti iar la sfarsit am pus maioneza si ketchup dulce.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

MIUTA 1

13.01.2011, 14:50

Cu placere Carla

kamy 1

13.01.2011, 16:58

si eu....si euuuu

elena1988 1

04.03.2011, 15:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la cuptor cu piept de pui si cascaval