Aperitiv tarta cu broccoli, ciuperci si cartofi

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2017 | 3148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 3 fire ceapa verde
  • 5 ciuperci champignion
  • 1 broccoli mic (15 buchetele)
  • 2 cartofi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 4 oua
  • 50ml smantana
  • 2 linguri pesmet
  • 70g cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta cu broccoli, ciuperci si cartofi:

Cureti cartofii de coaja, ii tai cubulete si ii pui la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti pe jumatate, ii scurgi de apa si ii lasi sa se raceasca.

Speli ciupercile champignon, le stergi cu un prosop absorbant (daca vrei, le cureti coaja, dar nu e musai) si le tai felii subtiri.

Desfaci buchetelele de broccoli si le speli.

Calesti in 2 linguri de ulei, ciupercile si ceapa taiata rondele. Dupa ce scade apa lasata de ciuperci, adaugi condimentele, apoi adaugi cartofii si broccoli si mai lasi cateva minute sa se caleasca.

Mixezi ouale cu smantana si sare si le adaugi peste amestecul de legume racit. Adaugi cascavalul ras si amesteci pana se omogenizeaza compozitia.

Intinzi aluatul foietaj si il transferi in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si il intepi cu furculita din loc in loc. Presari pesmetul peste aluat. Adaugi compozitia si tai surplusul de aluat. Introduci tava in cuptorul incins la 180 de grade C, pentru 45-50 de minute. Lasi sa se raceasca putin si servesti tarta. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu broccoli, ciuperci si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mirela0911 1

25.06.2017, 12:34

O tarta aratoasa si buna!

oanapl 1

26.06.2017, 12:15

Va multumesc de aprecieri tuturor!
Multumesc kytz! Ma bucur ca iti plac retetele mele!

Rahela Velicu 1

26.06.2017, 13:13

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pleurotus pane cu cascaval