Aperitiv tarta cu broccoli, ciuperci si cartofi

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2017 | 642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 3 fire ceapa verde
  • 5 ciuperci champignion
  • 1 broccoli mic (15 buchetele)
  • 2 cartofi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 4 oua
  • 50ml smantana
  • 2 linguri pesmet
  • 70g cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta cu broccoli, ciuperci si cartofi:

Cureti cartofii de coaja, ii tai cubulete si ii pui la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti pe jumatate, ii scurgi de apa si ii lasi sa se raceasca.


Speli ciupercile champignon, le stergi cu un prosop absorbant (daca vrei, le cureti coaja, dar nu e musai) si le tai felii subtiri.


Desfaci buchetelele de broccoli si le speli.


Calesti in 2 linguri de ulei, ciupercile si ceapa taiata rondele. Dupa ce scade apa lasata de ciuperci, adaugi condimentele, apoi adaugi cartofii si broccoli si mai lasi cateva minute sa se caleasca.


Mixezi ouale cu smantana si sare si le adaugi peste amestecul de legume racit. Adaugi cascavalul ras si amesteci pana se omogenizeaza compozitia.


Intinzi aluatul foietaj si il transferi in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si il intepi cu furculita din loc in loc. Presari pesmetul peste aluat. Adaugi compozitia si tai surplusul de aluat. Introduci tava in cuptorul incins la 180 de grade C, pentru 45-50 de minute. Lasi sa se raceasca putin si servesti tarta.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu broccoli, ciuperci si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mirela0911 1

25.06.2017, 12:34

O tarta aratoasa si buna!

oanapl 1

26.06.2017, 12:15

Va multumesc de aprecieri tuturor!
Multumesc kytz! Ma bucur ca iti plac retetele mele!

noiinbucatarie 1

26.06.2017, 13:13

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinte cu branza dulce
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole verde în sos de roșii

de RODIMUR 5

ieri la 21:41

Sacul lui Moş Crăciun

de Ancutsa 5

ieri la 20:23

Dulceaţă de citrice

de Ancutsa 5

ieri la 14:16

Briose cu picaturi de ciocolata si frisca

ieri la 12:44

RETETA RECOMANDATA
Cartofi rumeniti la cuptor