Cartofi și cârnați în sos de brânză, la cuptor

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2015 | 3390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 fire cârnați
  • sare, piper
  • 250 g brânză de burduf
  • 100 g smântână
  • 150 g iaurt gras
  • 3-4 lg lapte
  • 2 ouă
  • sare, piper
  • pătrunjel tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi și cârnați în sos de brânză, la cuptor:

Se spală bine cartofii si se pun la fiert in apa rece cu sare. Dupa ce au fiert, se răcesc apoi se curăță și se taie cubulete. Cârnații se taie rondele si se prajesc pe ambele părți in putin ulei pt 4-5 minute. Intr-un bol se pun cartofii si bucatile de cârnați, se condimentează cu sare și piper și se lasa deoparte.


Branza se amesteca cu smântâna, iaurtul și ouăle. Se condimentează cu sare, piper și dacă este prea gros sosul se subțiază cu laptele. La final se pune pătrunjelul tocat și se amestecă. Sosul se toarnă peste cartofi și cârnați și se omogenizează ușor pentru a nu se zdrobi cartofii. Se toarnă amestecul intr-o tavă unsă cu unt și se dă la cuptor ul preîncălzit până se rumenește frumos deasupra. Se servește cald!


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi și cârnați în sos de brânză, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Rocsi 1

20.02.2015, 21:48

Super!

Teo 1

20.02.2015, 22:01

Cred ca e gustos,desi mai rar punem carnati in sos de branza!

pity19 1

21.02.2015, 00:55

Arata super! Oricum cat de curand incerc reteta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la tigaie cu smantana