Cartofi taranesti

de Mitinita in Mancaruri de post, 26 Feb 2019 | 5770 vizualizari

 

Reteta de cartofi taranesti este foarte indragita de noi si o pregatim de cate ori avem ocazia.

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de ulei
  • 2 lingurite de boia de ardei dulce
  • boia de ardei iute (optional)
  • piper alb
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Se fierb cartofii. Cand au fiert, se lasa sa se raceasca si se decojesc.

Cartofii se dau pe razatoare. Ceapa se curata si se taie.

Se pune uleiul intr-o tigaie si cand s-a infierbantat, se adauga ceapa si se caleste.

Se adauga boiaua, piperul si sarea si se amesteca.

Se pun in tigaie cartofii, se amesteca si se mai tin pe foc pana cand se incalzesc.

Se servesc calzi, cu salata sau cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi rumeniti, cu ceapa verde si usturoi