Cas natural din lapte

de gaby_gabytza in Mancare copii, 24 Aug 2011 | 11843 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 l lapte de vaca
  • 4 linguri otet
  • 1 lingura zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cas natural din lapte:

Punem laptele intr-o oala mai mare la fiert. Cand vedem ca s-a incalzit aproape sa fiarba adaugam lingurile de otet si lingura de zahar, iar cu o lingura mai mare din lemn amestecam in oala cam un minut cat sa se formeze casul si stingem focul. Luam oala fierbinte si o rasturnam intr-o strecuratoare pusa pe un lighean, ca sa aiba unde sa curga zeama din cas. Dupa 20 minute o intoarcem tot in strecuratoare ca sai dam o forma.O mai lasam 10 minute si o putem pune intr-o farfurie lata. Este foarte sanatoasa pentru copii

TIPS-URI

1

reteta naturala invatata de la mama mea

Daca ti-a placut reteta noastra "Cas natural din lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

jolygina 1

26.08.2011, 14:26

nu stiam ca asa se face ,bunica mea foloseste cheag
oricum al tau zici ca-i prajitura nu aperitiv bravo

gaby_gabytza 1

26.08.2011, 16:07

ms pentru comentarii

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 11:57

foarte sanatos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza andutu