Cas natural din lapte

de gaby_gabytza in Mancare copii, 24 Aug 2011 | 5931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 l lapte de vaca
  • 4 linguri otet
  • 1 lingura zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cas natural din lapte:

Punem laptele intr-o oala mai mare la fiert. Cand vedem ca s-a incalzit aproape sa fiarba adaugam lingurile de otet si lingura de zahar, iar cu o lingura mai mare din lemn amestecam in oala cam un minut cat sa se formeze casul si stingem focul. Luam oala fierbinte si o rasturnam intr-o strecuratoare pusa pe un lighean, ca sa aiba unde sa curga zeama din cas. Dupa 20 minute o intoarcem tot in strecuratoare ca sai dam o forma.O mai lasam 10 minute si o putem pune intr-o farfurie lata. Este foarte sanatoasa pentru copii

 

TIPS-URI

1

reteta naturala invatata de la mama mea

Daca ti-a placut reteta noastra "Cas natural din lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

jolygina 1

26.08.2011, 14:26

nu stiam ca asa se face ,bunica mea foloseste cheag
oricum al tau zici ca-i prajitura nu aperitiv bravo

gaby_gabytza 1

26.08.2011, 16:07

ms pentru comentarii

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 11:57

foarte sanatos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Desert papanasi din cas de vaca