Cascaval pane cu lamaie

de SENO in Aperitive / Garnituri, 26 Iul 2011 | 3211 vizualizari

COMENTARII (9)

alinutzika 1

26.07.2011, 23:57

cu zeama de lamaie nu am mancat niciodata...sunt curioasa ce gust are..

Sidy 1

27.07.2011, 06:58

Ca sa nu se desprinda crusta de pe cas, dupa ce ati dat feliile prin faina, ou si pesmet, lasati-le asa "imbracate" 20-30 de minute, apoi frigeti-le in uleiul incins...
Lamaie deasupra ? Trebuie incercat

Bunica 1

27.07.2011, 07:13

Sidy, multumesc pentru tips ! Foarte bun cascavalul pane! Stropit cu lamaie n-am incercat, dar e bine de stiut

Ubulika 1

27.07.2011, 07:16

interesant mi-e pofta

MotanLaOale 1

27.07.2011, 08:33

de verificat cu lamaie ... interesant

LUK 1

27.07.2011, 08:45

si eu fac dar n-am folosit lamaie pana acum

Lau 1

27.07.2011, 11:24

interesant

mamaieelena 1

29.07.2011, 07:12

adry88 1

11.08.2011, 21:53

bun imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tortilla cu bacon şi ouă de prepeliţă