Castraveti cu crema de branza

de _Alina_ in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2014 | 1981 vizualizari

 

Simplu, rapid si gustos. Asta e tot ce trebuie sa stiti despre acest preparat!

 

INGREDIENTE

  • 850 g branza din iaurt
  • 170 g smantana fina (20% grasime - Pilos am folsit eu)
  • 1/2 legatura marar
  • frunzele de la 4 cepe verzi
  • putina sare
  • 3 castraveti mari
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti cu crema de branza:

1. Pune branza din iaurt impreuna cu smantana intr-un bol si mixeaza-le cu ajutorul unui mixer vertical.


2. Spala, usuca si taie mararul marunt. Procedeaza la fel si frunzele de ceapa.


3. Pune verdeturile peste branzica, asezoneaza cu sare si amesteca cu o lingura.


4. Spala, usuca si taie castravetii felii de 0.5 cm.


5. Pune crema de branza intr-un pos cu dui stea deschisa si orneaza fiecare felie de castravete.


S-aveti pofta!


Nota: branza din iaurt se obtine punand iaurtul la scurs intr-o sedila deasa pentru 24-36 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Angelina_Elena 1

27.06.2014, 19:00

Ce buni si frumosi!

Rocsi 1

27.06.2014, 20:24

robert_badica 1

01.07.2014, 08:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Trufe de branza