Castraveti in otet bulgaresti

de Bunica in Muraturi, 23 Iul 2009 | 181510 vizualizari

COMENTARII (68)

Bunica 1

23.07.2009, 11:54

Nu a fost in intentia mea sa postez reteta de doua ori. Castravetii i-am facut , dar fotografia o postez mai tarziu ( cand vine fiul meu).Va rog sa ma credeti pe cuvant.Da? Va multumesc!

Bunica 1

21.08.2009, 10:01

Mimi,scuza-ma ca iti raspund mai tarziu,dar Bunica a fost in concediu. Multumesc pentru aprecieri. Eu pun la castraveti linguritele cu varf.

Bunica 1

23.09.2009, 12:39

Mena, niciodata nu am dat gres cu aceasta reteta.

Oana 1

08.11.2009, 22:55

Any, se pun borcanele inchise bine intr-o oala incapatoare, apoi se pune apa in oala pana la baza capacelor si se fierbe la foc mic. Daca in borcane s-a pus saramura fierbinte, atunci in oala se puna apa calda, daca saramura a fost rece, se pune apa rece.

mihaelar63 1

08.01.2010, 00:13

abia inainte de craciun am deschis primul borcan pus dupa asta reteta + cativa catei de usturoi , alta nu voi mai folosii , castravetii bulgaresti nu au egal, mai ales cei pusi dupa reteta de la bunica .

Laly 1

08.08.2010, 17:13

Bunica pune-mi si mie un borcanel la pachet,ajung acum

jolygina 1

26.08.2010, 14:19

si eu fac dar ii tai feli

Bucataras Medi 1

26.08.2010, 16:23

este o reteta tare buna..............o folosesc si eu de cativa ani si ne place tare mult .......sunt minunati.
Pup Buni..........iar te plimbi si nu ne spui pe unde.................

diaconta 1

26.08.2010, 22:25

si mie imi plac asa dulci-acrisori si nu-si schimba gustul chiar de-i pastrezi mai mult timp

Bunica 1

30.08.2010, 17:21

Fetelor , aseara am ajuns acasa...medi am fost si eu un pic prin Moldova........ca nu puteam s-o las singura pe Miha ,de ziua ei..... ....(am fost prin apropiere, nu la ea)

Bunica 1

30.08.2010, 17:23

Sa stiti ca nu m-am plimbat numai asa de drag......... ci am facut si acesti minunati castraveti, dulceata de mure, de afine..........eeeeeee treaba ......lucru.....ca se anunta iarna lunga....

Bucataras Medi 1

30.08.2010, 17:46

Buni , soptise cineva ca faci dulceata de afine..............la iarna deci stiu ce camara sa atac

jolygina 1

31.08.2010, 19:46

Bunica 1

02.09.2010, 19:37

cu toata placerea , medi, facem shimb o afina pentru un peste.......e ce zici.....sunt bun negociator

Bucataras Medi 1

02.09.2010, 21:11

Daaaaaaaaaa..............mai stiu eu pe cineva care negociaza ca si tine......stii ceva ?........am vazut zilele trecute la tine o reteta cu sardine si nici nu stii ce pofta mi-ai facut.......asa ca ieri am fost si am cumparat sardine..........zilele astea le fac , asa ca eu vin cu sardinele si tu cu afina(ta)................

Bunica 1

03.09.2010, 20:57

de acord

onuta 1

03.09.2010, 22:10

o sa ma inspir si eu din reteta ta daca mi dai voie.te pup.

Dorothea 1

04.09.2010, 19:31

Hallo, am o intrebare:

Eu aici in Germania nu am boabe de mustar, e neaparat necesar?

Reteta asta, se poate folosi si pentru varza amurata?
Mersi.

elisabeth 1

06.09.2010, 19:36

reteta mea spal castravetii ai oparesc cu apa fierbinte le las pina sa raceste apa le asez in borcane pun condimente boabe de piper,mustar foi de dafin hrean rondele de ceapa si morcov, si pergatesc o zeama dupa gust dulceag nu imi plac sa fie acrii si pun zeama la fiert cind e fierbinte atunci pun pe castravetii din borcan pun o aspirina capacul si o asez in patura si o las pina a doua zi spor la treaba va pup

Bunica 1

06.09.2010, 20:48

Dorothea,castravetii se pot pune si fara boabe de mustar. Pentru varza murata este o alta reteta postata de mine. Vezi la muraturi.

Bunica 1

06.09.2010, 20:54

elisabeth, eu nu folosesc niciun conservant la pregatirile pentru iarna

Bunica 1

07.09.2010, 19:55

cu mare placere, onuta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet