Castraveti in otet bulgaresti

de Bunica in Muraturi, 23 Iul 2009 | 160291 vizualizari

 

Fac acesti castraveti pentru ca ies dulci-acrisori.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg. castraveti
  • 2 morcovi taiati rondele
  • 1 ceapa taiata solzisori
  • 5 lingurite de zahar
  • 5 lingurite de sare
  • piper boabe
  • boabe de mustar
  • foaie de dafin
  • 3 flori de marar
  • 20 linguri de otet
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti in otet bulgaresti:

Se spala castravetii si se aseaza in borcane( sunt necesare 5 boracne de 800 de grame). Pentr un borcan de 800 g. se folosesc:


10-15 boabe d e piper,cateva rondele de morcov,cateva bucati de ceapa,1 floare de marar,1 foaie de dafin mica( dupa gust,se poate si fara),1 lingurita boabe de mustar,1 lingurita de sare, una de zahar,4 linguri de otet si se completeaza cu apa.


Se capacesc borcanele si se pun la fiert in bain-marie pentru 15 minute de cand le pui pe foc.


Se lasa sa se raceasca in apa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti in otet bulgaresti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (68)

Bunica 1

22.08.2013, 16:56

Si anul acesta stau frumos in boxa si asteapta sa fie mancati

rahau_constantin 1

15.08.2014, 09:01

Sunt foarte buni. Am sa folosesc aceeasi reteta si anul acesta.

robert55 1

27.11.2015, 23:22

Super-oportunitate de castig la domiciliu! Avem nevoie de cei mai seriosi oameni, pentru cel mai serios program de lucru la domiciliu! Cerinte: varsta minim 18 ani, cunostinte minime de folosire a calculatorului, de lucru cu documente word si pdf, de navigare pe internet, de utilizare a email-ului. Oferim instruire gratuita, pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa solicite detalii la adresa de email: robertionita55@gmail.com

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in suc propriu