Castraveti libanezi

de oana_d in Salate, 19 Noi 2010 | 4113 vizualizari

 

Este un fel de mancare foarte rapid de pregatit, gustos si poate fi servit ca antreu sau ca salata la o friptura.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 castraveti mici
  • un pahar mic de iaurt
  • usturoi
  • sare
  • zeama de lamaie
  • coriandru/patrunjel/menta
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti libanezi:

Se curata castravetii, se taie rondele, se sareaza si se lasa la scurs zeama din ei. Se taie marunt cativa catei de usturoi si se amesteca cu putina zeama de lamaie. Se incorporeaza usturoiul astfel pregatit in cateva linguri de iaurt. La urma se amesteca iaurtul cu castravetii si cu frunze de coriandru, de patrunjel sau de menta maruntite fin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti libanezi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

oana_d 1

20.11.2010, 07:30

Pofta buna, fetelor merg sa mai pregatesc cate ceva

Bucataras, ma bucur ca avem, oarecum, in comun orasul meu natal e un oras frumos si curat, merita sa revii pentru aerul lui de munte.

RuxyRux 1

20.11.2010, 09:16

Grozav seamana cu tzatziki

oana_d 1

22.11.2010, 17:40

Seamana, doar ca am reteta scrisa de prin anii '80 de printr-un calendar sau almanah

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

”Urși” de mămăligă cu brânză

de RODIMUR 5

ieri la 19:36

Salata de cruditati

de Oana 9

ieri la 14:09

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

pe 15.10 la 22:37

Desert prajitura cu mere si branza

de Rocsi 9

pe 15.10 la 21:36

RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati de vara