Castraveti murati

de Gusti in Muraturi, 18 Aug 2012 | 7977 vizualizari

COMENTARII (25)

Bucataras 1

18.08.2012, 12:33

nu va speriati, revin cu reteta

mena29 1

18.08.2012, 12:38

)

Bya Ralu 1

18.08.2012, 12:42

pana pui reteta trimite-mi si mie un borcan

diaconta 1

18.08.2012, 12:45

vaaaaaai ce m-am speriat )))

lilik 1

18.08.2012, 12:49

Miha 1

18.08.2012, 12:55

Daaa...eram tare nelinistita...

Bucataras 1

18.08.2012, 13:00

Dia

mena29 1

18.08.2012, 13:15

Excelenta reteta.Eu pun intotdeauna castraveti in doua moduri,jumatate dintre borcane cu otet iar cealalta jumatate,asa cu sare,fara otet.

- Andreea - 1

18.08.2012, 13:28

T I M E A 1

18.08.2012, 13:28

eu din astea nu pun, m-am scos, pune mama

Merisor 1

18.08.2012, 13:42

super reteta!

Lau 1

18.08.2012, 15:10

RuxyRux 1

18.08.2012, 17:00

Wow! Daca e reteta bunicilor merita locul I...si e de pus la favorite!

diaconta 1

18.08.2012, 17:38

in 3 saptamani le si mancati? mama zicea ca umblam la camara abia dupa ce se "coc" adica cand vine ninsoarea
tot intrebam daca "nu s-a copt compotul"

Rocsi 1

18.08.2012, 18:45

Asa ii punem si noi.Sunt grozavi!

deyutzky 1

18.08.2012, 19:28

likeee

BuniMaria 1

18.08.2012, 21:18

multumesc fetelor!

mirela0911 1

18.08.2012, 21:24

Woau! Merita incercata!

BuniMaria 1

18.08.2012, 22:27

cu toata increderea Mirela!

Sim0na 1

18.08.2012, 22:31

Dupa aceeasi reteta ii face si bunica mea, deci stiu sigur ca-s excelenti!!

iry-gabriela 1

18.08.2012, 23:34

bun de lat in seama

Mitinita 1

19.08.2012, 00:00

Tin si peste iarna?super bine arata

gaby_gabytza 1

19.08.2012, 21:48

mihaelar63 1

02.09.2012, 23:31

O reteta de aur cu o imagine superba
Ador cimbrul inflorit

AnyCostescu 1

07.02.2013, 11:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet fara conservant