"Cataief "cu nuca si branza dulce

de Mihaela11_jo in Prajituri, 1 Dec 2010 | 5828 vizualizari

COMENTARII (21)

corina241 1

01.12.2010, 16:09

n-am mancat,dar pare buna

kamy 1

01.12.2010, 16:26

nu-s prima da pt ca am pus prima furcile....am cu ce papa 5f

Corinuta 1

01.12.2010, 16:40

vai ce bunatate!

aziz 1

01.12.2010, 16:46

nici prin cap nu va trece ce bunatate ,noua ne plac cu brinza sau cu un amestec de cocos si migdale scortisoara,alune,fistic

ela 1

01.12.2010, 16:54

si eu vreau sa fac cu fistic de ceva vreme,dar nu-i mai vine randul

giuliana 1

01.12.2010, 17:42

Dana Cristea - pusikmea 1

01.12.2010, 18:11

Rocsi 1

01.12.2010, 18:19

Mitinita 1

01.12.2010, 20:21

imi dai si mie

Mihaela11_jo 1

01.12.2010, 20:29

Cele 2 Corine sunteti invitatele mele sa le incercati
Kamy daca ai pus furci beneficiezi de un supliment Asta in caz ca poti sa mananci tot din farfurie
Um Jamal ai prioritate
Ela sunt foarte bune cu fistic
Giuliana,pusikmea si rocsi sunteti bine venite
mitinita pofteste la masa
Scuzati-ma ca raspund asa tarziu dar abia am ajuns acasa

mena29 1

01.12.2010, 20:48

Sunt tare curioasa cum e ,am tot auzit dar nu am mancat niciodata,trebuie incercat

RuxyRux 1

01.12.2010, 21:17

Ce splendoare!!!!

tanyapatap 1

01.12.2010, 21:41

aziz 1

01.12.2010, 21:52

beiii eu am crezut ca am pus furci vai scuzee cu plouatu asta in gura.....

divainbucatarie 1

02.12.2010, 10:47

Eu stiam ca arata altfel cataiful, am cerut intr-un restaurant libanez si surpriza: arata exact ca al tau! bun!!!!!!

Mihaela11_jo 1

03.12.2010, 01:48

Draga Mena, sunt foarte aromate si consistente !!!!!!!!!!!!
In postul Ramadanului nu se mananca si bea absolut nimic de la rasaritul si pana dupa apusul soarelui; deci mancarurile si dulciurile sunt foarte consistente!!!!!!!!!!!!!

Mihaela11_jo 1

03.12.2010, 01:49

Multumesc Ruxy si tania

Mihaela11_jo 1

03.12.2010, 01:51

Um Jamal Ramadanul s-a terminat de 2 luni si inca nu am dat jos kilogramele in plus

Mihaela11_jo 1

03.12.2010, 01:54

Draga diva, cataief in l.araba este un termen pentru alta prajitura decat cea pe care o stiam noi in copilarie.

ANCA 1

03.12.2010, 23:44

sunt fan deserturi libaneze!!! am mancat cataiful asta, si alte specialitati cumparate dintr-o patiserie libaneza, sunt dementiale, dar ff scumpe!! retetele mis e par tare migaloase, si ingredientele greu de gasit aici, insa daac as avea timp si rabdare, nu m-as da in laturi!

Mihaela11_jo 1

04.12.2010, 14:33

Atunci vino la mine si te servesc
In Ramadan placintele se cumpara de gata de la cofetarie.
Spui ca deserturile libaneze sunt scumpe , dar sunt cele mai fine din lumea araba si libanezele sunt renumite pentru priceperea lor in bucatarie!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu iaurt