"Caviarul Saracului" a la Jamie Oliver

de brie in Salate, 13 Dec 2009 | 12550 vizualizari

COMENTARII (15)

luminita20_2006 1

13.12.2009, 18:37

interesanat denumirea...si reteta

brie 1

13.12.2009, 18:52

si mie mi -sa parut interesanta , dar gustul e mai putin apreciat la noi mai ales din cauza chimenului si a lamailor, merita incercata

ama 1

13.12.2009, 21:30

mie imi place si chmenul si lamaia deci neaparat trebuie sa incerc reteta. e foarte interesanta

Adinuta 1

13.12.2009, 22:02

si mie imi plac vinetele in cat mai multe combinatii nu stiu daca ai vazut, Brie, dar am doua retete de dipuri, ambele cu vinete si lamaie deci... o s-o incerc sigur si pe asta, ca sunt fan

brie 1

13.12.2009, 22:14

multumesc, multumesc , adinuta stiu retele tale si sunt super , acus trec prin faza cand incerc combinatii si sunt in lista mea "My to do list",plus pasta de avocado si ton ++++

Bucataras Dragos 1

13.12.2009, 22:17

mai este loc de o persoana la "masa"?mie cam foame

brie 1

13.12.2009, 22:22

cu drag dragos

Miha 1

13.12.2009, 22:39

Si eu! Si eu!

brie 1

13.12.2009, 23:35

te primesc cu drag miha

mihaelar63 1

14.12.2009, 02:36

eu zic ca jamie are o regula : ''nici o mancare fara lamaie ''

brie 1

14.12.2009, 08:24

mare dreptate ai mihaela, mai ales in cazul salatelor, preparatelor din peste , eu zic ca si ardeiul iute e o alta regula JO

ionix 1

14.12.2009, 10:33

cred ca-i tare bun "caviarul" asta

mihaelar63 1

14.12.2009, 11:41

brie mai adauga si la miel , pui....

Teo 1

16.12.2009, 21:04

am incercat-o si...a iesit f. gustoasa

pana_luminita 1

18.12.2009, 19:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salată de vinete cu ardei şi ciuperci