Ce poti pregati daca ai ramas cu pui de la ultima friptura? Tacos cu pui, cous cous si parmezan

de AlexTeacher in Sandvisuri, 10 Iun 2015 | 6612 vizualizari

COMENTARII (16)

Gicuta 1

10.06.2015, 18:16

-Licurici- 1

10.06.2015, 18:21

O idee minunata!!!

mihaelar63 1

10.06.2015, 18:23

Faina idee

MotanLaOale 1

10.06.2015, 18:36

bun bun

Merisor 1

10.06.2015, 18:36

Bun!

simona72 1

10.06.2015, 18:57

Bune ponturi. Eu de cele mai multe ori fac salata sau paste

reisnaor_2006 1

10.06.2015, 19:01

o bunatate

Constelatialeu 1

10.06.2015, 19:26

Eu vreau doar paremezanul...

Rocsi 1

10.06.2015, 20:40

Suuuper, bun!

Gherca Daniela 1

10.06.2015, 21:20

cristeena20 1

10.06.2015, 21:25

mmmm..o idee geniala!!! Eu cu resturile de la pui de obicei fac oui á bras (o reteta portugheza) sau paste cu pui picnate...preferatele mele.

AlexTeacher 1

15.06.2015, 00:15

Cristina, ti-am explicat slabiciunea mea pentru tot ceea ce inseamna Portugalia Nu iti trebuie mult ca sa ma convingi !

dantes 1

24.07.2015, 06:29

Foarte bun!

poa 1

24.07.2015, 09:19

Aletta 1

24.07.2015, 12:14

Xandrinne 1

25.07.2015, 08:51

Tare bun!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta gustoasa de fasole verde la cuptor