Ceafa de porc in sos de rosii si usturoi

de Bya Ralu in Porc, 15 Aug 2014 | 8681 vizualizari

 

Neavand cuptor am facut la cuptor cu halogen,a iesit tare bun

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de ceafa de porc
  • 2 cepe mici rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cutie de rosii cuburi in bulion

Pentru marinarea carnii:

  • ulei de masline
  • 50 ml vin rosu
  • vegeta
  • piper alb
  • curcuma
  • boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in sos de rosii si usturoi:

Peste carne de pun condimentele,uleiul de masline si vinul rosu.Se lasa la marinat 24 ore in frigider intr-un vas acoperit.

Intr-o tigaie punem bucatiile de carne cateva minute pe fiecare parte.

Se scot se pun intr-o tava ,se pune putina apa si se dau la cuptor la 200 de grade pentru 20 minute.

In tigaia in carne am prajit carnea punem putin ulei de masline,ceapa rosie taiat solzisori,sosul de la marinare carnii si rosiile cuburi.Se acopera cu un capac si se lasa putin pe foc.

Sosul format se pune cu grija peste carnea din cuptor si se lasa cam inca 20 minute.

Spre final se adauga usturoiul taiat marunt,se mai lasa inca 10-15 minute pana cand carnea este facuta bine.Daca este nevoie se completeaza cu putina apa.

Se serveste cu garnitura de cous-cous si muraturi

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in sos de rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute dezbracate