Ceafa de porc in sos de rosii si usturoi

de Bya Ralu in Porc, 15 Aug 2014 | 3654 vizualizari

 

Neavand cuptor am facut la cuptor cu halogen,a iesit tare bun

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de ceafa de porc
  • 2 cepe mici rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cutie de rosii cuburi in bulion

Pentru marinarea carnii:

  • ulei de masline
  • 50 ml vin rosu
  • vegeta
  • piper alb
  • curcuma
  • boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in sos de rosii si usturoi:

Peste carne de pun condimentele,uleiul de masline si vinul rosu.Se lasa la marinat 24 ore in frigider intr-un vas acoperit.


Intr-o tigaie punem bucatiile de carne cateva minute pe fiecare parte.


Se scot se pun intr-o tava ,se pune putina apa si se dau la cuptor la 200 de grade pentru 20 minute.


In tigaia in carne am prajit carnea punem putin ulei de masline,ceapa rosie taiat solzisori,sosul de la marinare carnii si rosiile cuburi.Se acopera cu un capac si se lasa putin pe foc.


Sosul format se pune cu grija peste carnea din cuptor si se lasa cam inca 20 minute.


Spre final se adauga usturoiul taiat marunt,se mai lasa inca 10-15 minute pana cand carnea este facuta bine.Daca este nevoie se completeaza cu putina apa.


Se serveste cu garnitura de cous-cous si muraturi


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in sos de rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Bya Ralu 1

17.08.2014, 10:59

andreea

Bya Ralu 1

17.08.2014, 10:59

ruxyca

Bya Ralu 1

17.08.2014, 10:59

rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti la cuptor