Ceafa de porc la cuptor

de Rocsi in Porc, 4 Iul 2015 | 4645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa de porc dezosata
  • 1 ceapa verde
  • 1 morcov
  • 3 catei de usturoi mai mari
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • cimbru uscat
  • 1 lingura pasta de tomate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la cuptor:

Spalam carnea, o stergem cu un servetel, apoi o taiem felii potrivit de groase. Ceapa verde o curata, cozile le taiem rondele, iar partea alba bucati potrivite. Decojim morcovul, il taiem rondele. Usturoiul il curatam, il taiem feliute. Intr-o tava asezam bucatile de care, punem ceapa verde, feliile de morcov si ustuoriul. Condimentam cu sare, piper, boia dulce si putin cimbru uscat. Intr-un bol mic punem pasta de tomate, o cana si 1/2 cu apa, amestecam bine. Turnam acest amestec printre bucatile cu carne. Acoperim tava cu staniol, o bagam in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru o ora si 30 de minute. Dupa acest timp o descoperim, o mai lasam 15-20 de minute, pana se rumeneste frumos, dar ridicam putin temperatura cuptorului. Cand este gata, o scoatem si servim. Cu muraturi a mers de minune!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

Rocsi 1

02.08.2015, 18:46

Dia eu nu prea sunt fana ceafa de porc, dar a iesit asa suculenta si buna ca am mancat si eu...dar totusi am ales grasimea

Rocsi 1

02.08.2015, 18:46

Elaaaa, hai la masa

Rocsi 1

02.08.2015, 18:47

Pupici Ina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Ceafa marinata