Cerb cu legume

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 27 Ian 2010 | 9513 vizualizari

 

totul a pornit de la niste cepe mici , mici si amarate care din cenusarese au devenit printese langa o bucata de carnita de cerb .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne cerb
  • 100 gr slanina afumata
  • 8 cepe mici
  • 1 morcov
  • 1 felie telina
  • 5 catei usturoi
  • 3 linguri untura  de porc
  • sare
  • piper 
  • boia
  • cimbru
  • menta 
  • 100 ml vin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cerb cu legume:

  1. legumele se curata si se spala .
  2. carnea de cerb se  tine 30 min in apa rece sa se traga sangele din ea.
  3. cu un cutit ascutit se inteapa carnea si se impaneaza cu morcov , slanina afumata si usturoi .
  4. intr-o cratita puneti untura iar cand e fiebinte prajiti bine pe toate partile bucata de carne , adaugati legumele si condimentele  , puneti apa sa le acopere .
  5.  acoperiti cu un capac  si fierbeti aprox. 1 ora pana cand apa a scazut si se formeaza sosul .
  6. adaugati vinul si mai tineti la fiert 10 minute .
  7. puteti servi cu garnitura de  orez cu ciuperci .

TIPS-URI

1

la vanat merge un pahar de vin rosu .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cerb cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

ionix 1

29.01.2010, 15:44

ma bucur ca v-am facut sa zambiti... si asta e, arta cere sacrificii, mai ales arta culinara

ANCA 1

29.01.2010, 16:17

ramo_cata 1

09.02.2010, 23:50

eu acum am vazut reteta ..dar e super..n-am mancat nici caprioara nici cerb ...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sunculita taraneasca cu legume, in punga, la cuptor

de vasimur 4

ieri la 16:43

Reteta de bors rosu simplu polonez - Barszcz czerwony czysty, reteta nr 49 din topul Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 15:08

Reteta de tocanita de cartofi cu ceapa verde si marar

de laura_n 7

ieri la 14:30

Reteta de prajitura Duo

pe 05.06 la 00:13

Reteta de tarta cu lamaie

pe 04.06 la 23:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3304 puncte

oanapl

1009 puncte

trifadalia

420 puncte

mihaelar63

399 puncte

abstract01

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci si amestec mexican