Ceva fin si cremos tricolor

de Panacris in Sandvisuri, 1 Dec 2012 | 2965 vizualizari

 

Sa fim in ton

 

INGREDIENTE

  • crema de branzica Delaco,
  • icre negre 1 lingurita,
  • salata de sfecla 1 lingurita,
  • sofran diluat 1 lingurita,
  • paine cu seminte 2 feliute
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceva fin si cremos tricolor:

Crema de branzica se imparte in trei cescute. In prima cescuta se adauga o lingurita de icre negre si se freaca energic, cu mixerul Bucataras, pana se obtine culoarea albastra. In o doua cescuta se pune o lingurita de salata de sfecla rosie cu hrean, si se amesteca pana se omogenizeaza bine. Pentru a treia cescuta, 1 g de sofran se dilueaza intr-o lingurita de apa calduta, ca sa se dizolve, si apoi se adauga la branzica, amestecandu-se pana se obtine culoarea dorita. Feliile de paine, se taie cu o forma de fursecuri, ( am invatat de la maruntele Mitinei :-* ) si se ung separat cu cremele colorate. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceva fin si cremos tricolor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta

ieri la 21:22

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cald cu "DeSenvis"