Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
1. Se pune margarina cu 4 linguri de zahar si 4 linguri lapte pe foc mic pina ce se topeste , se adauga si cacao , se da deoparte si din aceasta compozitie se opreste cam 1 cescuta , restul se lasa la racit( pina se obtine consistenta unei ciocolate topite) .
2. Se bat cele 8 albusuri cu 4 linguri de apa rece , dupa ce incep sa capete volum se adauga si zaharul in ploaie si se continua pina ce acesta se topeste , galbenusurile se freaca cu 8 linguri de ulei si dupa ce acesta este incorporat se ameste cu albusurile , se adauga apoi faina amestecata cu praful de copt ; compozitia rezultata se imparte cam in jumatate , una ramane asa , iar in cealalta se pune cacao .Se pun in tavi si se tin la cuptor pina trece testul cu scobitoarea .
3. Dupa ce sunt scoase din cuptor se toarna deasupra lor glazura oprita .
Pofta buna .
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola