Chec

de Bucataras Monica in Prajituri, 10 Mar 2014 | 3045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet margarina,
  • 4 linguri zahar,
  • 4 linguri lapte,
  • 2 linguri cacao,
  • 8 oua,
  • 2 cani zahar,
  • 8 linguri ulei,
  • 4 linguri apa rece,
  • 2 cani faina ,
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec:

1.  Se pune margarina cu 4 linguri de zahar si 4 linguri lapte pe foc mic pina ce se topeste , se adauga si cacao , se da deoparte si din aceasta compozitie se opreste cam 1 cescuta , restul se lasa la racit( pina se obtine consistenta unei ciocolate topite) .

2. Se bat cele 8 albusuri cu 4 linguri de apa rece , dupa ce incep sa capete volum se adauga si zaharul in ploaie si se continua pina ce acesta se topeste , galbenusurile se freaca cu 8 linguri de ulei si dupa ce acesta este incorporat  se ameste cu albusurile , se adauga apoi faina amestecata cu praful de copt ; compozitia rezultata se imparte cam in jumatate , una ramane asa , iar in cealalta se pune cacao .Se pun in tavi si se tin la cuptor pina trece testul cu scobitoarea .

3. Dupa ce sunt scoase din cuptor se toarna deasupra lor glazura oprita .

Pofta buna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu cafea, caramel si straciatella

pe 27.09 la 17:12

Reteta de baclava cu nuca

de RODIMUR 8

pe 26.09 la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 2

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

Reteta de placinta floare cu branza, usturoi si ardei gras rosu

de oanapl 7

pe 24.09 la 15:45

TOP
utilizatori

oanapl

4482 puncte

Rocsi

2150 puncte

 Merisor

1400 puncte

dantes

1204 puncte

Rahela Velicu

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu unt si nuca