Chec aperitiv 150

de ela in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2010 | 13318 vizualizari

 

reteta mea cu nr 150.....

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne tocata,amestec,
  • 1conopida mica,
  • 1morcov,
  • 1fir ceapa verde,
  • marar,
  • patrunjel,
  • 4felii kaizer,
  • 2oua,
  • 2felii paine veche,
  • 1lingurita cimbru,
  • un praf de nucsoara macinata,
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv 150:

Spalam conopida si o rupem buchetele mici.O punem la fiert in apa cu sare, 5minute din clipa cand incepe sa clocoteasca. Scoatem conopida si o punem intr-o sita, la scurs.

Ceapa o taiem rondele, morcovul il curatam si il taiem bucati mici.

Ceapa, morcovul, carnea tocata, ouale, mararul si patrunjelul tocat, painea inmuiata in apa, cimbrul, nucsoara, sarea si piperul, kaizerul taiat cubulete, le punem toate intr-un castron si le amestecam bine cu mana.

Intr-o tava de cozonac unsa cu ulei si tapetata cu pesmet punem jumatate din compozitia de carne, peste care punem conopida, apoi inca un strat de carne.

Presam bine, mai ales pe margini. Dam  la cuptor 50-60minute pana se rumeneste frumos. Scoatem si lasam sa se raceasca 30minute inainte sa taiem.

Servim cu piure de cartofi si salata.

TIPS-URI

1

se poate rade cascaval deasupra, cu 10 minute inainte sa fie gata sau imediat dupa ce l-am scos din cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv 150" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe pufoase cu cacao și ciocolată albă -  Rețeta perfectă pentru un desert delicios

ieri la 10:35

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1149 puncte

oanapl

1031 puncte

mirela0911

1000 puncte

Ela68

1000 puncte

Retete_gustoase

450 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Suberek