Fritatta cu chorizo si cartofi

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2012 | 2375 vizualizari

 

Sursa: http://bucatariacorinei.blogspot.ro/2012/04/fritatta-cu-chorizo-si-cartofi.html

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 12 felii salam chorizo
  • 3 oua
  • cca 100 g telemea de oaie
  • 50 g cascaval afumat ras
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fritatta cu chorizo si cartofi:

In putin ulei am prajit feliile de salam pe ambele parti, apoi l-am scos pe servet de hartie. In acelasi ulei am prajit cartofii taiati cubulete. Intr-un castron am batut ouale, impreuna cu putinna sare si piper.


Intr-un vas de yena am pus cartofii prajiti, apoi feliile de salam prajite, ouale batute si telemeaua taiata cubulete. Am dat vasul la cuptor la foc potrivit, ptr 20 minute. Dupa acea perioada am pus cascavalul ras, si am mai lasat 10 minute la cuptor.


Noi am servit alaturi de o salata asortata de vara.


O bunatate!! Desi destul de caloric, din cand in cand merita pregatit ca tare bun mai este!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fritatta cu chorizo si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Angelina_Elena 1

30.10.2012, 12:28

arata tare bine!

MIUTA 1

30.10.2012, 15:00

Dana_Retetegg 1

25.11.2012, 22:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti in staniol