Chec aperitiv

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 17 Dec 2011 | 5872 vizualizari

 

Prelucrare dupa Diva.

 

INGREDIENTE

  • 150 g sunca presata"Agil"taiata cubulete
  • 150 g cascaval dat pe razatoarea mare
  • 100 g ciuperci din conserva,felii cum erau
  • 3 masline Mammuth,fara samburi,taiate marunt
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura cu varf smantana groasa
  • 2 linguri ardei kapia de la borcan
  • 2 oua fierte taiate cubulete
  • 2 oua crude
  • putin ulei pt uns forma de chec
  • piper
  • marar uscat-un varf de lingurita
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Se amesteca toate ingredientele,inafara de ulei.

Amestecul se toarna in forma de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Se da la cuptorul incins,la foc mic.Se coace pana se rumeneste deasupra.

Se lasa sa se raceasca si apoi se taie felii.

TIPS-URI

1

Sare nu am mai pus,a fost destul de sarat de la sunca si cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 500 lei
1299.99 lei
799.99 lei

Prima Latte III negru

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (13)

gaby_gabytza 1

18.12.2011, 13:12

buuun

MotanLaOale 1

18.12.2011, 23:26

Cris2711 1

25.12.2011, 11:30

Craciun Fericit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu ciocolata si ricotta

ieri la 23:01

Tocanita de curcan cu ardei kapia

ieri la 22:23

Globuri (bombe) de ciocolata calda

de Rocsi 9

pe 07.12 la 20:07

Varza calita cu cartofi ca la Kracovia

de Ksenya 5

pe 07.12 la 14:48

Salata Coleslaw

de Criss 6

pe 07.12 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7477 puncte

katty

6942 puncte

Constelatialeu

4888 puncte

Rocsi

4850 puncte

Anett

4283 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu ciocolata si ricotta

ieri la 23:01

Tocanita de curcan cu ardei kapia

ieri la 22:23

Globuri (bombe) de ciocolata calda

de Rocsi 9

pe 07.12 la 20:07

Varza calita cu cartofi ca la Kracovia

de Ksenya 5

pe 07.12 la 14:48

Salata Coleslaw

de Criss 6

pe 07.12 la 08:04

RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciuperci si carne de curcan