Chec aperitiv cu inimi de pui si ciuperci

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2011 | 7255 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si usor de facut, delicios pentru mic dejun sau cina.

 

INGREDIENTE

  • 200g inimi de pui
  • 200g ciuperci
  • 30ml ulei
  • 3 oua
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 fir praz
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 legatura Frunze de patrunjel
  • Sare
  • Piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu inimi de pui si ciuperci:

Inimile de pui, le sectionam in doua, pe lungime si le spalam bine. Morcovul il curatam, spalam si-l dam pe razatoarea mare. Ciupercile spalate le feliem. Patrunjelul il tocam, iar ouale le batem separat intr-un bol.Ceapa si prazul le taiem fideluta, iar ardeiul cubulete.

Punem uleiul intr-o tigaie la incins, adaugam ceapa, prazul si ardeiul, lasam putin la calit, cam 2’ dupa care adaugam inimile. Amestecam si calim inca putin pana carnea isi schimba culoarea(aprox inca 2-3’) dupa care adaugam morcovul ras si ciupercile. Lasam pe foc sa dea cateva clocote si sa se evapore zeama lasata de ciuperci, cam 15’ apoi tragem tigaia de pe flacara. Asezonam, adaugam ouale si verdeata, amestecam totul si rasturnam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.

Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 30’ la foc mediu. Dupa 25’ scoatem tava si indepartam folia, dam tava dinnou la cuptor pentru a se forma crusta de deasupra.

Lasam la racit, apoi feliem checul si-l servim  alaturi de ceapa verde si ridichi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu inimi de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

lia maria 1

08.04.2011, 19:34

rocsi
sufletista
elena va multumesc

kamy 1

10.04.2011, 18:49

bunnnn

mamaieelena 1

10.04.2011, 20:17

bun,bun,bun rau si arata bine

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fornetti cu gogosari