Chec aperitiv cu ton

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2017 | 2776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 5 linguri cu varf de faina
  • o jumatate de pliculet praf de copt
  • 125 g iaurt natur
  • 100 g cascaval
  • o conserva de ton bucati in suc propriu
  • 50 g masline feliate
  • 100 g porumb dulce
  • sare
  • piper
  • ulei pentru uns tava.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu ton:

Tonul se lasa la scurs, iar cascavalul se da pe razatoare.

Ouale se mixeaza pana se fac spuma si isi dubleaza volumul, apoi se pune iaurtul, sare, piper si se amesteca.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt, apoi cascavalul ras, porumbul, maslinele, tonul si se amesteca bine.

Compozitia se toarna intr-o forma de cozonac/chec, unsa cu ulei.

Se baga tava 35-40 min in cuptorul preincalzit.

Checul se lasa la racit in cuptor, cu usa deschisa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu ciuperci