Chec aperitiv din carne de porc si leurda

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2014 | 19857 vizualizari

 

Initial am vrut sa fac chiftelute, dar cum nu aveam timp sa stau langa aragaz sa prajesc chftele, am transformat reteta si am pus totul la cuptor...

 

INGREDIENTE

  • aproximativ 1 kg pulpa de porc tocata
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei iute rosu
  • 2-3 oua
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv din carne de porc si leurda:

Pulpa de porc sa fie cu foarte putina grasime. Se spala, se taie cubulete si se da prin masina de tocat. Se adauga ouale, la inceput am pus doar 2, dar dupa ce am amestecat ingredientele, compozitia a mai cerut inca un ou. Ardeiul iute se curata de seminte si nervuri, se toaca marunt si se pune in compozitia de carne, leurda se taie fidelute, iar ceapa verde rondele subtiri. Se amesteca toate ingredientele, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, noi preferam mai piscacios, ungem o forma de chec cu putin ulei si transferam compozitia in tava. Dam la cuptorul incins la 180 grade pt 40-45 minute, pana se rumeneste.


Lasam sa se raceasca, portionam si servim ca si aperitiv, sau garnitura la un piure, orez ce va place, alaturi de salate...


Sa va fie de bine!!!

 

TIPS-URI

1

pentru a va impresiona musafirii, puteti sa puneti in forme de silicon de briose sau in tava de briose

2

daca nu aveti leurda inlocuiti cu usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv din carne de porc si leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

cristeena20 1

03.04.2014, 12:18

Minunata rulada!!!! excelent!!bravo

nacularisa 1

16.04.2014, 11:12

Yammy!!

iri_iri 1

29.03.2015, 17:00

Arată numai buna de mancT

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu banane si ciocolata

ieri la 23:01

Buturuga de Craciun

de RuxyRux 9

ieri la 22:01

Turtițe cu magiun, la tigaia grill

de RODIMUR 5

ieri la 21:45

Tort cu fructe uscate si turron

de Lau 9

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv