Chec aperitiv din carne de porc si leurda

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2014 | 18807 vizualizari

 

Initial am vrut sa fac chiftelute, dar cum nu aveam timp sa stau langa aragaz sa prajesc chftele, am transformat reteta si am pus totul la cuptor...

 

INGREDIENTE

  • aproximativ 1 kg pulpa de porc tocata
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei iute rosu
  • 2-3 oua
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv din carne de porc si leurda:

Pulpa de porc sa fie cu foarte putina grasime. Se spala, se taie cubulete si se da prin masina de tocat. Se adauga ouale, la inceput am pus doar 2, dar dupa ce am amestecat ingredientele, compozitia a mai cerut inca un ou. Ardeiul iute se curata de seminte si nervuri, se toaca marunt si se pune in compozitia de carne, leurda se taie fidelute, iar ceapa verde rondele subtiri. Se amesteca toate ingredientele, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, noi preferam mai piscacios, ungem o forma de chec cu putin ulei si transferam compozitia in tava. Dam la cuptorul incins la 180 grade pt 40-45 minute, pana se rumeneste.


Lasam sa se raceasca, portionam si servim ca si aperitiv, sau garnitura la un piure, orez ce va place, alaturi de salate...


Sa va fie de bine!!!

 

TIPS-URI

1

pentru a va impresiona musafirii, puteti sa puneti in forme de silicon de briose sau in tava de briose

2

daca nu aveti leurda inlocuiti cu usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv din carne de porc si leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

cristeena20 1

03.04.2014, 12:18

Minunata rulada!!!! excelent!!bravo

nacularisa 1

16.04.2014, 11:12

Yammy!!

iri_iri 1

29.03.2015, 17:00

Arată numai buna de mancT

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv (altfel)