Chec aperitiv din carne de porc si leurda

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2014 | 24778 vizualizari

 

Initial am vrut sa fac chiftelute, dar cum nu aveam timp sa stau langa aragaz sa prajesc chftele, am transformat reteta si am pus totul la cuptor...

 

INGREDIENTE

  • aproximativ 1 kg pulpa de porc tocata
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei iute rosu
  • 2-3 oua
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv din carne de porc si leurda:

Pulpa de porc sa fie cu foarte putina grasime. Se spala, se taie cubulete si se da prin masina de tocat. Se adauga ouale, la inceput am pus doar 2, dar dupa ce am amestecat ingredientele, compozitia a mai cerut inca un ou. Ardeiul iute se curata de seminte si nervuri, se toaca marunt si se pune in compozitia de carne, leurda se taie fidelute, iar ceapa verde rondele subtiri. Se amesteca toate ingredientele, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, noi preferam mai piscacios, ungem o forma de chec cu putin ulei si transferam compozitia in tava. Dam la cuptorul incins la 180 grade pt 40-45 minute, pana se rumeneste.

Lasam sa se raceasca, portionam si servim ca si aperitiv, sau garnitura la un piure, orez ce va place, alaturi de salate...

Sa va fie de bine!!!

TIPS-URI

1

pentru a va impresiona musafirii, puteti sa puneti in forme de silicon de briose sau in tava de briose

2

daca nu aveti leurda inlocuiti cu usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv din carne de porc si leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

cristeena20 1

03.04.2014, 12:18

Minunata rulada!!!! excelent!!bravo

nacularisa 1

16.04.2014, 11:12

Yammy!!

iry-gabriela 1

29.03.2015, 17:00

Arată numai buna de mancT

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec cu ficat si inimi de pui