Chec cu ciocolata

de Adinacarla in Dulciuri, 25 Aug 2010 | 4339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 400g zahar
  • 400g faina
  • 1/2 cana ulei
  • 1 cana apa sau lapte
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 2 lingurite cacao
  • 100g ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ciocolata:

Am separat ouale si am inceput prepararea checului.

Am batut bine galbenusele cu zaharul adaugand treptat ulei si apa ( am folosit apa deoarece ultima data cand am folosit lapte mi-a iesit cam lipicios checul)

Albusele le-am batut spuma separat apoi le-am incorporat in compozitia obtinuta din galbenuse, zahar, apa si ulei. Am adaugat faina in ploaie si praful de copt stins cu zeama de lamaie.

Tava am tapetat-o cu hartie de copt si am turnat in ea compozitia...pastrand putin compozitie in vas pe care am amestecat-o cu cacao. Am turnat si restul de compozitie peste cea din tava si am introdus tava la cuptor. Dupa 5 minute am scos tava din cuptor si am pus pe blat patratele de ciocolata. Am reintrodus dinou tava in cuptor si am lasat-o acolo pana cand checul s-a copt si a trecut testu scobitorii...

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Sufle de ciocolata