Chec cu ciocolata

de Adinacarla in Dulciuri, 25 Aug 2010 | 2375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 400g zahar
  • 400g faina
  • 1/2 cana ulei
  • 1 cana apa sau lapte
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 2 lingurite cacao
  • 100g ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ciocolata:

Am separat ouale si am inceput prepararea checului.


Am batut bine galbenusele cu zaharul adaugand treptat ulei si apa ( am folosit apa deoarece ultima data cand am folosit lapte mi-a iesit cam lipicios checul)


Albusele le-am batut spuma separat apoi le-am incorporat in compozitia obtinuta din galbenuse, zahar, apa si ulei. Am adaugat faina in ploaie si praful de copt stins cu zeama de lamaie.


Tava am tapetat-o cu hartie de copt si am turnat in ea compozitia...pastrand putin compozitie in vas pe care am amestecat-o cu cacao. Am turnat si restul de compozitie peste cea din tava si am introdus tava la cuptor. Dupa 5 minute am scos tava din cuptor si am pus pe blat patratele de ciocolata. Am reintrodus dinou tava in cuptor si am lasat-o acolo pana cand checul s-a copt si a trecut testu scobitorii...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

nadina73 1

26.08.2010, 01:00

bun si noua ne place mult asa ca 5 furcu mari

Adinacarla 1

26.08.2010, 02:11

multumesc nadina

Corinuta 1

26.08.2010, 14:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Briose "Brownie Cappucino"