Inghetata de cacao

de Bunica in Dulciuri, 5 Iun 2009 | 3253 vizualizari

 

Bunicind doi nepoti frumosi stai si mult in bucatarie, mai ales cind le place inghetata

 

INGREDIENTE

  • 9 linguri de apa
  • 9 linguri de zahar
  • 2-3 linguri de cacao
  • 4 oua
  • 500g. frisca
  • esenta de rom dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de cacao:

9linguri de apa, 9 linguri de zahar,2-3 linguri de cacao se pun intr-o cratita de 1l. si se fierb la foc potrivit, amestecandu-se mereu ca sa nu se prinda de cratita, pana se omogenizeaza.


Se lasa putin sa se raceasca si se adauga cele patru galbenusuri pe rand.Albusurile se bat spuma .In albusurile batute se incorporeaza compozitia fiarta(9 linguri apa,9linguri zahar,2-3 linguri cacaosi galbenusurile) amestecandu-se usor,frisca si esenta de rom.


Se pune in casolete si se baga in congelator, asteptand sa fie mancata.Daca doresti sa poti sa pui si nuca prajita putin in cuptorul aragazului.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de cacao" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Roda 1

06.06.2009, 23:19

Imi place inghetata la nebunie,mai ales cea de cacao sau ciocolata.Meriti 5 furculite.Multumesc pentru aprecieri vis-a-vis de reteta mea.

Bunica 1

07.06.2009, 12:06

Ca sa nu faca ace trebuie scoasa din gongelator si amestecata din cand in cand.

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 16:19

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tarte geometrice
  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert salam de biscuiti reteta de post