Inghetata de cacao

de Bunica in Dulciuri, 5 Iun 2009 | 2856 vizualizari

 

Bunicind doi nepoti frumosi stai si mult in bucatarie, mai ales cind le place inghetata

 

INGREDIENTE

  • 9 linguri de apa
  • 9 linguri de zahar
  • 2-3 linguri de cacao
  • 4 oua
  • 500g. frisca
  • esenta de rom dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de cacao:

9linguri de apa, 9 linguri de zahar,2-3 linguri de cacao se pun intr-o cratita de 1l. si se fierb la foc potrivit, amestecandu-se mereu ca sa nu se prinda de cratita, pana se omogenizeaza.


Se lasa putin sa se raceasca si se adauga cele patru galbenusuri pe rand.Albusurile se bat spuma .In albusurile batute se incorporeaza compozitia fiarta(9 linguri apa,9linguri zahar,2-3 linguri cacaosi galbenusurile) amestecandu-se usor,frisca si esenta de rom.


Se pune in casolete si se baga in congelator, asteptand sa fie mancata.Daca doresti sa poti sa pui si nuca prajita putin in cuptorul aragazului.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de cacao" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 10 %
389.99 lei
349.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Roda 1

06.06.2009, 23:19

Imi place inghetata la nebunie,mai ales cea de cacao sau ciocolata.Meriti 5 furculite.Multumesc pentru aprecieri vis-a-vis de reteta mea.

Bunica 1

07.06.2009, 12:06

Ca sa nu faca ace trebuie scoasa din gongelator si amestecata din cand in cand.

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 16:19

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert cu inghetata de lamaie si fructe tropicale