Chec cu fructe si nuci de post

de Lavinia in Prajituri, 27 Noi 2013 | 19580 vizualizari

COMENTARII (51)

- Andreea - 1

27.11.2013, 18:31

Ce prezentare...

Larisel 1

27.11.2013, 18:34

Mmmm cat de bine arata!! :-x

Constelatialeu 1

27.11.2013, 18:35

Ce-mi place cum se prelinge ciocolata aia..

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 18:36

delicios

gaby_gabytza 1

27.11.2013, 18:37

ce fain arata

Bunica 1

27.11.2013, 18:39

Wow,wow ce bun trebuie sa fie!

Dya Daniela Andrei 1

27.11.2013, 18:39

portiadelumina 1

27.11.2013, 18:50

Bună treabă, Lavinia!

Valclaudia 1

27.11.2013, 18:50

excelent!

Merisor 1

27.11.2013, 18:57

Bun chec!

deyutzky 1

27.11.2013, 19:04

Minunat!! Ce frumos a iesit!

Rocsi 1

27.11.2013, 19:29

Grozav de bun si tare frumos

Ina 1

27.11.2013, 19:30

Lavinia 1

27.11.2013, 20:07

Andreea

T I M E A 1

27.11.2013, 20:07

foarte bun desert

Lavinia 1

27.11.2013, 20:07

Larisel

Lavinia 1

27.11.2013, 20:08

Cleme

Lavinia 1

27.11.2013, 20:08

Krysty

Lavinia 1

27.11.2013, 20:09

Gabytza

Lavinia 1

27.11.2013, 20:09

Buni

Lavinia 1

27.11.2013, 20:09

Dya

Lavinia 1

27.11.2013, 20:10

Padre

Lavinia 1

27.11.2013, 20:10

Claudia

Lavinia 1

27.11.2013, 20:10

Merisor

Lavinia 1

27.11.2013, 20:11

Deyutzky

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu cocos, de post