Chec cu gem de capsuni

de nadina73 in Dulciuri, 27 Iun 2010 | 5260 vizualizari

 

ceva dulce si rapid facut la urgenta

 

INGREDIENTE

  • cantitatile  sant pt 2 checuri (tavi mici sau una mare)
  • 5 oua
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de faina
  • 7 linguri de ulei
  • 7 linguri de lapte
  • 2 vanilii
  • gem de capsuni........sau ...care va place sau cacao se poate inlocui
  • 1/2 praf de copt
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • frisca pt decor-optional
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu gem de capsuni:

Se bat albusurile spuma cu zaharul si vanilia.


Galbenusurile s e amesteca cu praful de copt,zeama de lamaie,uleiul si laptele dupa cere se amesteca cu albusurile batute spuma ,dupa care se pune faina si se amesteca usor.


Se unge tava (eu am pus in forma rotunda dar se poate pune in tava de cozonac)cu putin unt sau ulei si se toarna compozitia ,(eu am pus in 2 tavi mici.)


Se pune gem de capsuni deasupra si se da tava la cuptor pentru 30 minute.


Este o inventie rapida dar a iesit foarte bun,ideea e sa puneti gemul mai tarziu nu chiar de la inceput,eventual dupa 10 minute ,altfel se lasa pe fundul tavii ,dar e bun si asa sau il inlocuiti cu stafide sau cacao.


La final am decorat cu frisca la cererera piticilor ..si ce nu fac eu pt ei


PS.am vrut sa inaugurez tavile primte de la sotul,el e cu tavile tot ce apare nou si nu am le cumpara

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

nadina73 1

29.06.2010, 01:15

adinacarla nici o problema e la rece portia ta stiam ca vi

Rocsi 1

29.06.2010, 11:06

stiu k sunt k o soacra ...si mama si iubitul imi zic k eu tot stiu,tot aflu nimic nu imi scapa

Corinuta 1

03.07.2010, 13:00

Foarte bun, ca tot ce faci tu Nadina!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chec pufos cu ciocolata