Chec cu jeleu de cirese

de Lau in Dulciuri, 14 Apr 2011 | 3485 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 200 g zahar
  • esenta de lamaie
  • 200 g faina
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri de jeleu de cirese

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu jeleu de cirese:

Batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam in continuare pana devine o spuma lucioasa, adaugam uleiul si esenta si mixam usor. Faina amestecata cu praful de copt se incorporeaza usor in compozitie

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt punem lingurile de jeleu in mijloc si dam la cuptor 40 minute. Scoatem checul din tava si desprindem hartia si il lasam sa se raceasca pe un gratar

Se poate pudra cu zahar pudra.

TIPS-URI

1

jeleul l-am cumparat

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu jeleu de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec cu lamaie