Chec cu mere

de stefy_a in Dulciuri, 27 Iun 2015 | 1937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • (pentru un chec):
  • - 6 oua
  • - o cana cu zahar (cana de 250 g)
  • - o cana cu faina
  • - 10 linguri ulei
  • - 4 mere
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu mere:

- albusurile se separa de galbenusuri

- albusurile se bat spuma ca de bezea, cu zaharul, adaugat treptat

- separat galbenusurile se amesteca cu uleiul, si peste ele se adauga albusurile spuma

- se amesteca bine pana la omogenizare, apoi se adauga treptat faina si se amesteca cu grija, cu o lingura, pana la incorporarea acesteia

- acum se curate merele de coaja si cotor, se taie bucatele si se adauga peste compozitie si se amesteca bine


- in tava tapetata cu hartie de copt, se toarna compozitia si se da tava in cuptorul, preincalzit in prealabil, la 150 de grade, timp de circa 45-50 de minute - sau pana trece testul scobitoarea

- cand este gata se scoate din tava pe un platou si se lasa la racit, apoi se feliaza si se serveste


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu mere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

28.06.2015, 20:36

Gicuta69 1

28.06.2015, 21:52

stefy_a 1

05.07.2015, 09:30

Ela multumesc pentru complimente!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert Tiramisu rapid, la pahar
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Tort teren de fotbal