Chec cu mere

de stefy_a in Dulciuri, 27 Iun 2015 | 1466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • (pentru un chec):
  • - 6 oua
  • - o cana cu zahar (cana de 250 g)
  • - o cana cu faina
  • - 10 linguri ulei
  • - 4 mere
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu mere:

- albusurile se separa de galbenusuri

- albusurile se bat spuma ca de bezea, cu zaharul, adaugat treptat

- separat galbenusurile se amesteca cu uleiul, si peste ele se adauga albusurile spuma

- se amesteca bine pana la omogenizare, apoi se adauga treptat faina si se amesteca cu grija, cu o lingura, pana la incorporarea acesteia

- acum se curate merele de coaja si cotor, se taie bucatele si se adauga peste compozitie si se amesteca bine


- in tava tapetata cu hartie de copt, se toarna compozitia si se da tava in cuptorul, preincalzit in prealabil, la 150 de grade, timp de circa 45-50 de minute - sau pana trece testul scobitoarea

- cand este gata se scoate din tava pe un platou si se lasa la racit, apoi se feliaza si se serveste


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu mere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

COMENTARII (5)

Rocsi 1

28.06.2015, 20:36

Gicuta69 1

28.06.2015, 21:52

stefy_a 1

05.07.2015, 09:30

Ela multumesc pentru complimente!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere