Chec cu migdale si crema nutella

de Bucataras Medi in Dulciuri, 20 Mai 2010 | 4154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 100 g fulgi de migdale
  • 150 g unt
  • 150 g zahar
  • 4 oua
  • o mana de migdale
  • miez de nuca
  • 1 praf de copt
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu migdale si crema nutella:

Se freaca bine untul cu zaharul si se incorporeaza pe rand ouale,zaharul vanilat, cateva picaturi esenta de vanilie si fulgii de migdale macinati fin in masina de rasnit cafea.Separat se amesteca faina cu sarea si praful de copt si apoi se incorporeaza in compozitia de mai sus.Se amesteca bine.

Se unge o tava de chec cu unt(eu am folosit o tava rotunda), se tapeteaza cu putina faina si se rastoarna compozitia de mai sus.Se da la cuptor.Se face testul scobitorii sa vedem cand este gata copt.Se scoate din cuptor  si se lasa sa se raceasca.

Cand checul este rece se "imbraca" in crema nutella si se decoreaza cu migdale (pe care le-am prajit in prealabil)si nuca fin macinata(si ea de asemenea prajita).

Se taie felii si se serveste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu migdale si crema nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 12:58

ina, am sosit.....................

epurasha2bb 1

01.06.2010, 15:08

excelent arata!

Bucataras Medi 1

01.06.2010, 15:15

Multumesc,epurasha................

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec pufos din oua de rata