Chec cu migdale si crema nutella

de Bucataras Medi in Dulciuri, 20 Mai 2010 | 1750 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 100 g fulgi de migdale
  • 150 g unt
  • 150 g zahar
  • 4 oua
  • o mana de migdale
  • miez de nuca
  • 1 praf de copt
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu migdale si crema nutella:

Se freaca bine untul cu zaharul si se incorporeaza pe rand ouale,zaharul vanilat, cateva picaturi esenta de vanilie si fulgii de migdale macinati fin in masina de rasnit cafea.Separat se amesteca faina cu sarea si praful de copt si apoi se incorporeaza in compozitia de mai sus.Se amesteca bine.


Se unge o tava de chec cu unt(eu am folosit o tava rotunda), se tapeteaza cu putina faina si se rastoarna compozitia de mai sus.Se da la cuptor.Se face testul scobitorii sa vedem cand este gata copt.Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca.


Cand checul este rece se "imbraca" in crema nutella si se decoreaza cu migdale (pe care le-am prajit in prealabil)si nuca fin macinata(si ea de asemenea prajita).


Se taie felii si se serveste.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu migdale si crema nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 12:58

ina, am sosit.....................

epurasha2bb 1

01.06.2010, 15:08

excelent arata!

Bucataras Medi 1

01.06.2010, 15:15

Multumesc,epurasha................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu mere si arahide (de post)