Chec cu nuca de cocos si ananas

de rodicamaria in Dulciuri, 29 Ian 2012 | 2004 vizualizari

 

Dupa o reteta din Click pt.femei

 

INGREDIENTE

  • 100 ml lapte
  • 30 g fulgi de nuca de cocos
  • 140 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 pachetel zahar vanilat
  • 4 oua
  • 200 g faina
  • 1/2 pachetel praf de copt
  • 30 g amidon
  • ananas din compot
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu nuca de cocos si ananas:

Laptele se pune la fiert.Se ia de pe foc si se adauga nuca de cocos,se amesteca bine si se lasa la racit.


Intre timp se amesteca bine untul(la temperatura camerei) cu zaharul si apoi se adauga si galbenusurile si se incorporeaza.Se adauga faina amestecata cu amidonul si praful de copt,se amesteca.La sfarsit se adauga nuca de cocos inmuiata in lapte si albusurile batute spuma si se amesteca usor pana se omogenizeaza toata compozitia.


Se ia forma de chec,se unge cu unt(sau ulei) si se tapeteaza cu faina.Se toarna 1/2 din compozitie si se pun bucati de ananas scurse de zeama de compot.Se pune restul de compozitie si deasupra se pun din nou bucati de ananas.


Se da la cuptorul preincalzit pana trece testul scobitorii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu nuca de cocos si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Angelina_Elena 1

29.01.2012, 11:52

cocos si ananas,yamiii

mirela0911 1

29.01.2012, 12:16

ce aromat trebuie sa fie

mamaieelena 1

30.01.2012, 10:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pessic