Chec cu Nutella

de divainbucatarie in Prajituri, 30 Mar 2011 | 5576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 175 g faina,
  • 200 g zahar,
  • 4 linguri nutela topita
  • 4 oua,
  • 1 plic praf de copt,
  • 1 lingurita zeama de portocale,
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala,
  • 1/2 lingurita esenta rom,
  • 1/2 lingurita scortisoara,
  • 4 linguri de apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu Nutella:

Batem albusurile impreuna cu zaharul pana devin o spuma tare. Adaugam galbenusurile unul cate unul.Adaugam faina si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Stingem praful de copt cu o lingurita zeama de portocale si il il adaugam in aluat. La sfarsit pune coaja rasa de portocale, esenta de rom, 4 linguri de apa, nutela topita (eu am topit-o la microunde in 40 de secunde), apoi omogenizam compozitia.


Tapetam o forma de chec cu ulei, punem hartia de copt, apoi turnam aluatul. Coacem checul la 180°C timp de 45 de minute.


Cu 5 minute inainte sa scoatem checul din cuptor pregatim glazura de ciocolata, topind ciocolata si nutela in baine-marie. O vom turna imediat cum scoatem checul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

La Ancuta 1

30.03.2011, 11:48

ce bine arata

divainbucatarie 1

02.04.2011, 21:28

Va multumesc din suflet tuturor! Va pup si va doresc weekend placut!

Ina 1

03.04.2011, 18:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec pufos cu lamaie si rahat