Chec cu Nutella

de divainbucatarie in Prajituri, 30 Mar 2011 | 5087 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 175 g faina,
  • 200 g zahar,
  • 4 linguri nutela topita
  • 4 oua,
  • 1 plic praf de copt,
  • 1 lingurita zeama de portocale,
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala,
  • 1/2 lingurita esenta rom,
  • 1/2 lingurita scortisoara,
  • 4 linguri de apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu Nutella:

Batem albusurile impreuna cu zaharul pana devin o spuma tare. Adaugam galbenusurile unul cate unul.Adaugam faina si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Stingem praful de copt cu o lingurita zeama de portocale si il il adaugam in aluat. La sfarsit pune coaja rasa de portocale, esenta de rom, 4 linguri de apa, nutela topita (eu am topit-o la microunde in 40 de secunde), apoi omogenizam compozitia.


Tapetam o forma de chec cu ulei, punem hartia de copt, apoi turnam aluatul. Coacem checul la 180°C timp de 45 de minute.


Cu 5 minute inainte sa scoatem checul din cuptor pregatim glazura de ciocolata, topind ciocolata si nutela in baine-marie. O vom turna imediat cum scoatem checul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

La Ancuta 1

30.03.2011, 11:48

ce bine arata

divainbucatarie 1

02.04.2011, 21:28

Va multumesc din suflet tuturor! Va pup si va doresc weekend placut!

Ina 1

03.04.2011, 18:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Chec de iaurt