Chec cu rabarbar si ciocolata

de La Ancuta in Dulciuri, 21 Mai 2013 | 1273 vizualizari

 

Noua ne place foarte mult rabarbarul, dar m-am saturat de clasica placinta, asa ca am incercat si altceva. A iesit un chec pufos, acrisor, cu consistenta usor umeda.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 tije de rabarbar
  • 100 g unt
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 100 g ciocolata taiata marunt
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu rabarbar si ciocolata:

Rabarbarul il curatam si il taiem bucatele.

Mixam ouale cu un praf de sare si zaharul pana cand isi dubleaza volumul. Adaugam apoi untul moale si vanilia si mixam pana devine cremos.


Amestecam faina cu praful de copt si o incorporam in amestecul de oua. La final adaugam ciocolata taiata marunt si rabarbarul si amestecam pana se incorporeaza.


Turnam compozitia in tava de chec tapetata cu hartie de copt di coacem la foc potrivit ~45 de minute. Checul trebuie sa fie rumenit si sa treaca testul scobitorii.


Scoatem checul pe un gratar de bucatarie si il lasam sa se raceasca apoi pudram cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu rabarbar si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

epurasha2bb 1

25.05.2013, 09:50

cred ca e delicios!

ionela2682 1

27.05.2013, 15:04

Sigur este delicios dupa cum arata checul tau..sincer nu am gustat niciodata rubarba deci nu stiu ce gust are...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Chec de iaurt