Chec de griş

de Gouda in Dulciuri, 21 Noi 2010 | 5272 vizualizari

 

Chec de origine rusă cu mac.

 

INGREDIENTE

  • 250 g griş
  • 200 ml lapte 2,5 %
  • 200 g zahăr
  • 2 ouă
  • 0,5 lingură bicarbonat de sodiu stins
  • 200 g făină
  • 120 g mac
  • ulei pentru uns tava
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de griş:

Grişul se amestecă cu laptele şi se lasă pe 1 oră.


Ouăle se bat cu zahăr, apoi se adugă grişul înmuiat, se amestecă bine.


Apoi se introduce făina, bicarbonatul de sodiu stins, macul şi se amestecă bime. Se unge forma de copt cu ulei, se toarnă compoziţia şi direct pleacă la copt pe 45-50 minute.


Poooftă mare la dulce!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de griş" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

Ina 1

06.02.2013, 17:36

la multi ani!

Lau 1

06.02.2013, 21:12

la multi ani

miki_a 1

06.02.2016, 10:51

La multi ani!!!! Aniversare frumoasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cozonac  varianta ''N''
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert briose cu crema de branza si umplutura de ciocolata