Chec de origine rusă cu mac.
Grişul se amestecă cu laptele şi se lasă pe 1 oră.
Ouăle se bat cu zahăr, apoi se adugă grişul înmuiat, se amestecă bine.
Apoi se introduce făina, bicarbonatul de sodiu stins, macul şi se amestecă bime. Se unge forma de copt cu ulei, se toarnă compoziţia şi direct pleacă la copt pe 45-50 minute.
Poooftă mare la dulce!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro